~Ak Baek~

~ MeH SInI KAlAU naK CarI APa-APa ~

Selasa, 21 Jun 2011

~ SUkA & dUkA ~

~ SUkA & dUkA ~ 

Assalamualaikum dan selamat malam...

hari ni penuh dengan coretan suka dan duka...

coretan duka ialah perut masuk angin n kena g klinik jumpa doctor...
pastu dapat MC...result exam plak kuar arini...disebabkan farah MC so farah tak g IPG lagi la minggu ni...
sedey la cz tak boleh amek result sendiri...

coretan suka pula ialah bila dapat MC n tak masuk kelas utk minggu ni...yahoooo...
tapi kan cam rugi gak la cz x masuk kelas...tapi disebabkan oleh beberapa masalah, maka diri ini tidak dapat menghadiri kuliah untuk minggu ni...
arini kan result exam kuar...guess what? result sem ni yg paling tinggi kalu compare ngan 3 sem sebelum ni...nak taw dapat berapa? teka r...:) 

syukur ya ALLAH kerana memberi peluang kepadaku untuk masih mendapat keputusan ini walaupun menjawab exam tanpa persediaan yang cukup (tak sihat a few weeks before exam) 
syukur ya ALLAH...

TAHNIAH kepada rakan sekelas yang berjaya mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan baru-baru ini. 


TAHNIAH BUAT PELAJAR PENGAJIAN SOSIAL IPGM KDRI JANUARI 2011 BAGI PEPERIKSAAN MEI 2011.



wassalam~




12 ulasan:

hidayah zawawi berkata...

akak..dayah rindu dye..:(

Far8 budak baik berkata...

waaa..dapat hak jawab
okey ar tuuu ;D

Abang Stalker berkata...

tahniah fara.. :) klu suatau hr nti jd ckgu,bimbing la ank2 bangsa kita dgn ikhlas. :)yg pntg,pelihara dri kita dlu.

Farahiyah Smart berkata...

dayah : bese la tu...sebab dy penah hadir dlm hidup kte...kte xley nk lupekan dy sepenuhnya sebab dy penah jd sejarah dlm hidup kte...

Farahiyah Smart berkata...

far8 budak baik : tu la...jwb tyme kesihatan x mengizinkan...alhamdulillah result ok...:)

Farahiyah Smart berkata...

abg stalker baek : terima kasih abg...:) insyaALLAH farah akan menjadi cikgu yg baek & majukan ank bangsa kte...farah akan cuba ikhlas dlm setiap ap yg farah lakukan & sntiasa perbetulkan diri...thankz abg...:)

ayie berkata...

tahniah :)

Abang Stalker berkata...

ckgu cmni la bgs.. :) jgn main rotan je tau.ada caranya melentur pelajar.dlu abg berbilau2 kne rotan.hahaha..bdk nakal kn. :P

Farahiyah Smart berkata...

ayie : thankz ayie...:)

Farahiyah Smart berkata...

haha...abg nakal eh? heee~ ckgu skrg da kne stdy law, parents asyik nk saman je skrg...haha...insyaALLAH farah akan jd cikgu yg baik...

Abang Stalker berkata...

haha..abg nakal sgt2.sbb my mom pun ckgu.kui3..byk kli pndh skola. :P pape pun,im back! ;)

ayie berkata...

semoga cepat sembuh cikgu

~ChenTA kAMI~

Daisypath Anniversary tickers