~Ak Baek~

~ MeH SInI KAlAU naK CarI APa-APa ~

Jumaat, 10 Jun 2011

~ BlogWAlKIng fOR A wHILe ~

~ BlogWAlKIng fOR A wHILe ~ 

Assalamualaikum semua...


sorry cz hve no n3 for these few days...
bukan tak ada idea nk wat n3, jz tak ada kesempatan utuk meng'update'...
biasanya jz blogwalking jela...
jz baca2 n comment...

but don't worry, insyaALLAH farah akan update dlm masa yang terdekat ni...
sekarang pon bz dgn kerja2 rumah...
btw, bz sgt kerrrr? hahaha...=.=''' 

ok la, to all blogger yg baca n3 ni n nak farah p jalan2 kat log anda, boley bg link blog kamu2 kt comment ni ye...
terima kasih...

wassalam~ 

2 ulasan:

Abang Stalker berkata...

ehem..ntah bz bt pe la tu..bz bt hantaran ke?hahah..ops..

Farahiyah Smart berkata...

hahaha...mmg pon...tp tu keje 2minggu lpas...skrg ni bz nk kms2 brg nk blik ipg...

~ChenTA kAMI~

Daisypath Anniversary tickers