~Ak Baek~

~ MeH SInI KAlAU naK CarI APa-APa ~

Memuatkan ...

Isnin, 24 Februari 2014

::onestepcloser::

::onestepcloser::


i love u

really,

love u


we,
future bride and groom
counting days...

1..

2..

3..

insyaALLAH
pray for us
everythings gonna be fine
:) 


::onestepcloser::

Rabu, 27 November 2013

Hilang Sudah Kasih Sayang~

Assalamualaikum...

Lama da rasanya tak update belog ni...bersawang sesangat dah! =.= 
Maaf laaaa...kesibukan + ada idea tapi takde mood nak menaip + keep as a draft = not publish... L0L 

Nway, new entry...hilang sudah kasih sayang


Putus sudah semuanya yang telah kita bina...



And who do you think you are

Running around leaving scars
Collecting your jar of heart
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all! 



Actually bukan hubungan dengan manusia or watsoever...
It just dengan Chatbox Farah yang aritu tu...yang warna hijau tu...
Farah da delete da...

Reason :
1) Too many message yang tak menepati piawai
2) Message mengarut...biz la..18sx la...lol..
3) Serabut da...macam tak terurus...

So, Farah decide untuk delete yang tu dan buat yang baru. But, fr the time being ni tak buat lagi..coming sooooon okai! 

Actually, how can we stop the unappropriate message? Its quite mengganggu la...anyone knows??? Share k...thankz uolls~ :)


So, enuf la...nanti la udate lagi..ok guys~ 

Wassalam~ 

Khamis, 31 Oktober 2013

Rasa Itu

Kadangkala rasa itu hadir untuk seketika sebelum berlalu pergi...
hadir tanpa diundang dan pergi tanpa diminta...

Ya...
rasa itu membuai bahagia namun kadangkala dijengah kecewa...sedih...terluka...
harap ianya hanya untuk sementara...

Duhai hati...
Usahlah melayani rasa itu...
Tak siapa mengerti...tak siapa fahami...
Hanya diri yang empati...

Wahai rasa itu...
Pergilah jauh-jauh...
Jangan pernah kau datang lagi...
Biarkan aku sendiri...di sini...

***hahahaha...ape kena ntah malam ni duk tulis gini...stress molek exam...jeng kreng!

Tiket

Assalamualaikum semua! Selamat pagi...

Hari ni just nak share sumtink which is my first experience naik bas...

Haaaa...nak gelak la tu...bukan tak pernah naik bas....selalu je...cuma yg jadi first time tu sebab sepanjang 4 tahun lebih belajar di bumi Terengganu ni, ni la baru pertama kali naik bus dari Kuantan - Terengganu.  Kalau dari Terengganu ke Kuantan da biasa. Cuma dari Kuantan ke Terengganu je tak pernah. Hahaha.
TIKET

Tiket ni plak da jadi tiket ketiga. Sebelum ni pernah je beli tiket tapi tak jadi naik. huhu.

~ChenTA kAMI~

Daisypath Anniversary tickers