~Ak Baek~

~ MeH SInI KAlAU naK CarI APa-APa ~

Ahad, 24 April 2011

~sEmUA tENtang 4~

Assalamualaikum dan selamat pagi cikgu ! 

sihat ke sume nih? da breakfast? =) 
arini 24 April 2011...bermula satu sejarah di mana saya, Farahiyah Smart akan menyertai satu lagi contest kat blog...yeahhh!!! =) 

contest yang ke-2 bakal saya sertai ialah....
=
*
=
*
=
*
=
*
=
*
=
*
=
*

~ CONTEST SEMUA TENTANG 4 ~



4 perkara  tentang Ak Baek ~
  • seorang BAKAL GURU...(ehem3...^_^) 
  • seorang kembar yg syg giler kat kembar dye....(ak syg mu ketat2 along....=) )
  • sgt syg kat Mr.T...( sape Mr.T? bio ler rahsie....)
  • perasan BAEK....=.='''


4 nama manja Ak Baek ~
  • angah 
  • ak baek 
  • kecik
  • syg...( i loike this...^_^ )


4 perkara baik yang Ak Baek ~ buat arini
  • mesej gud morning kat kawan2...
  • print slide utk presentation...
  • tertinggal beg dwet...( maka dapat berjimat-cermat tyme elaun tinggal ciput je...) 
  • tlg bangunkan rumate yg tido dengan amat lena sekali...hehehe~ 


4 tempat yang nak sangat pergi
  • Syurga
  • Makkah 
  • Umah family Mr.T....( wooo...gedix...:P )
  • Kelas & dewan exam


4 benda wajib bawa kalau keluar
  • Kad Pengenalan 
  • 2 biji henpon kesayangan...
  • kunci bilik 09 
  • biskut OAT CRUNCH~


4 perkara terakhir Ak Baek ~ buat sebelum join contest ni
  • berborak dengan Abah 
  • senyum kat mak guard hostel 
  • menjelajah bilik kawan...hoho...
  • print slide presentation 


4 orang paling Ak Baek ~ sayang dalam dunia ni
  • Ummi dan Abah yang terchenta  lagi sporting
  • Mr.T yang kacak jelita...ahahaha 
  • Para guru yang telah mendidik Ak Baek~ 
  • semua yang pernah dan akan sentiasa menjadi kawan Ak Baek~


4 jenis ragam manusia Ak Baek ~ jumpa arini
  • insan-insan yg suka bangun lambat...haih~ (termasuklah Ak Baek sdiri...=.=''')
  • manusia-manusia yg pagi2 lagi da start berborak cam tak hengat dunia n jiran sebelah...adoiii...control sket suara neh...agak mengganggu suasana bilikku...huuuu~ 
  • insan-insan yang amat dan cinta mati untuk amek taw perihal idop org laen...even perihal tu xde kena-mengena waima sebesar kuman pon ngan idop dorang...=.='''
  • most of student yg malas teramat sgt utk pergi ke assembly pagi...hohoho...( Ak Baek pon tak pergi gak...:P )


4 misi yang Ak Baek ~ mesti capai tahun ini
  • Naekkan lagi pointer exam...yeah! 
  • Belajar masak dgn lebih baek & berjaya! 
  • Try drive smula...hoho...xmo bg lesen jd pekasam sudaaa~ 
  • Habeskan baca segala novel yg Ak Baek penah bli...hoho...=.='''


4 habit buruk Ak Baek ~
  • Lmbat g kuliah...
  • Tak suka tido awal...
  • Amat suka menconteng @ manghias buku tyme bosan...( termasuklah lecture note...=.='''
  • Slalu sgt koya...:P 


4 perkara yang Ak Baek ~ fobia
  • Kucing ( ad kisah silam dgn kucing...T_T
  • Ular ( termasuklah ular dalam gambar, dlm tv, or ular mainan ) 
  • Gelap 
  • Assignment yg bertimbun-timbun 


4 sebab join contest ni
  • Sebab kelas utk arini da habis...yahoooo! 
  • Sebab sudah terasa ini la msa utk join contest ni....:) 
  • Sebab contest ni 'chantek menarik tertarek kau mmg da bomb' =) 
  • jz wanna share with u ollllzzzz~ 




Dayah Wawi

Meiji Izume
Ayie Fikri 
Cik Ayu
Cikgu Alifah


ok, sampai sni da la eh... 

ad misi yg ingin dibereskan...hoho... 
gudluck to myself...=P 


daaaaaaa~ 


wassalam~ 

5 ulasan:

ayie berkata...

hahahaha.. datang sini ingin menconteng komen upenye adolak nomo eh ha..hahaha.. ok misi tanggungjawab diberi akan dibuat..hehe..

Farahiyah Smart berkata...

hehehe...saje nk suh kamu2 sume komen jauh2 sket...=) semoga menjalankan misi yang diberi dengan jayanya...hoho....

cik fiqa berkata...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)

cik fai berkata...

fai jalan2 sini . :)

FARISZ@AZ.Com berkata...

follow your blog.
contest yang menarik =)

~ChenTA kAMI~

Daisypath Anniversary tickers